Steigerhout bedden

Steigerhout bed gezocht? Lekker slapen in een mooi steigerhouten 1 persoons bed. Bij steigerhoutLimburg.nl koop je een goedkoop 1 persoons bed van steigerhout gemakkelijk online.
Onze bedden zijn niet alleen heel stoer, maar ook stevig en gaan daardoor jarenlang mee.

Steigerhout bed gezocht?

Steigerhouten 1 persoons bed opmaat gemaakt.

steigerhouten bedden nu ook met lade voor een 2 de matras of voor spullen in op te bergen.

Steigerhouten bed in alle maten mogelijk.

Hoogtes van het hoofd en voeteneind standaard 90/60cm hoog.

Als u dit hoger of lager zou willen dan kan dit natuurlijk ook.

Steigerhouten bed gemaakt van gebruikte steigerplanken.

Onze steigerhouten bedden worden in alle matras maten gemaakt naar uw wensen.

Elk detail kan u naar eigen wens veranderen. Traplift prijs

Steigerhout 2 persoons bed

Wij Steigerhouten meubels maken al onze meubels zoals 2 persoons bedden , kasten, tafels en inrichtingen zelf.

Dit betekend dat hier geen tussen personen zijn die ook moeten verdienen aan de meubels.

De 2 persoons bedden zijn er in vele maten kleuren en afwerkingen, wij gaan voor het beste resultaat.

Ook verzorgen wij een gratis offerte voor u steigerhouten 2 persoons bed. Dit betekend dat u kunt aangeven welke maat of welke vorm het bed moet krijgen.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om u bed te bedrukken met een foto, logo of tekst. Dit maakt u 2 persoons bed weer tot een uniek meubel voor u slaapkamer. industriele reiniging

Over ons

Steigerhout bedden, Hier begint landelijk wonen. Onze meubelmakers maken exclusieve meubels op maat in onze gespecialiseerde meubelfabriek.

Binnen, tuinmeubels en winkelinrichting van steigerhout – Bloembakken – Ledikanten- Loungestoelen – Kast – Commode – Kapstok- tv meubel – Sta tafel – Project inrichting – Horeca inrichting – loungeset of loungebanken.

In korte tijd is steigerhout meubelen Limburg uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de meubelen branche in Limburg. De meubelmaker maakt meubelen met een enorme diversiteit aan producten en opdrachtgevers. Wij leveren maatwerk meubels en interieurs aan bv. Brand Bier, Heineken, Pink Pop, Red Bull crashed ice en nog velen meer.

Steigerhout Kerstboom.

Een steigerhout Kerstboom opmaat gemaakt naar u wensen.

Deze steigerhout kerstboom met plankjes of zonder, met verlichting of zonder.

Een aanwinst voor u woonkamer geen losse naalden of groot gebruik van plaats in u woonkamer met deze steigerhout kerstboom van Steigerhout Limburg.

Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen.Of het nu gaat om een kerstboom, tafel, bed of een ander meubel wij helpen u graag.

Geschroefd en verlijmd veranda kopen

Bij Steigerhout bedden wordt de steigerhouten Loungebank  geschroefd en waar nodig verlijmd, dit doen wij zodat wij tevreden klanten krijgen door een top steigerhouten  meubel.

Foto of tekst bedrukken.

Steigerhout bedrukken is ook mogelijk om u kerstboom,tafel,bank of ander meubel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een tafel,bank, 1 persoons bed, kast , hocker,kerstboom of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten tafel recht .

Steigerhout kerstboom gratis Offerte.

Bij Steigerhout bedden is een offerte voor een steigerhout kerstboom Gratis. Geen verplichting  tot het afnemen van steigerhouten meubelen .


steigerhouten ramen en deuren

Steigerhout is hout van steigerplanken. Het soort planken waar werklui op lopen en werken, wanneer ze op bouwstellingen en steigers staan. Omwille van hun functie zijn steigerplanken van bijzonder stevig hout vervaardigd, en gaan ze niet gauw barsten. Dat maakt steigerhout bijzonder geschikt voor de meubelindustrie.