Steigerhout

Steigerhout gezocht? Steigerhouten planken zijn nu ook bij steigerhout Limburg te koop bel of vul het contact formulier in voor actuele prijzen.Let op wij verkopen alleen gebruikte Planken. Ook verkopen wij design meubels gemaakt van gebruikte planken kijk rustig verder op onze vernieuwde website en laat u inspireren door wat wij voor u ook OPMAAT kunnen vervaardigen. Let op al onze meubels worden van onder geschroefd en verlijmd om zo het beste degelijke resultaat te behalen.

Steigerhout bestellen

Meubels behandelen met een wash white grijs of zwart? Ook dit kunnen wij voor u doen. In een lak zetten is ook mogelijk b.v. blanke lak of een dekkende lak de klant bepaald bij Steigerhout. Nieuw waterafstotende coating. Deze coating zorgt ervoor dat er geen vocht in het steigerhout trekt maar de steigerhout structuur wel behouden blijft.

Laat het ons weten om samen u wens in vervulling te brengen en zo waar voor U geld te krijgen.Of het nu gaat om een bed of een ander meubel wij helpen u graag.Geschroefd en verlijmd.
Steigerhout Limburg zorgt voor een gedegen afwerking. Dit betekend dat wij onze meubels glad afwerken en de schroeven uit het zicht plaatsen.

Steigerhouten planken bedrukken is ook mogelijk om u tafel helemaal tot een eigen product te maken, denk maar aan een fam wapen op een bank, 1 persoons bed, kast , hocker of andere meubels. Of zelf een foto van u kinderen op een steigerhouten tafel recht .

Bij Steigerhout is een offerte voor een steigerhouten meubel Gratis. Geen verplichting tot het afnemen van steigerhouten meubelen .
Vul het aanvraag formulier in en wij nemen contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Offerte steigerhout

Kussens voor in u Meubels?

Wij hebben een leverancier gevonden bij ons om de hoek waar u ook direct zelf kunt bestellen.Klik HIER en ga meteen naar de website.

Tuinkussens vind u bij KUSzzz. Binnen KUSzzz houden we ons bezig met het maken van weerbestendige lounge- en sierkussens op maat, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend. Onze Tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koud schuim of quick-dry schuim. Bij de rug kussens kan er gekozen worden voor een mix van latex/dacron om zo een meer “ongedwongen uitstraling” te creëren. Voor een strak uiterlijk gebruiken we een van boven genoemde schuimvarianten. Indien er gekozen wordt voor een niet-waterafstotende stof, kunnen we de schuimvulling beschermen d.m.v. een ondoordringbare beschermingshoes.


table bois

Table de jardin: vous en cherchez une? tablesdepiquenique.be offre différentes sortes de tables de jardin, en différentes formes, longueurs et espèces de bois.

eiken bijgebouw

Oak Wood Projects ontwerpt uw bijgebouw op maat volgens de oude ambachtelijke technieken met de materialen van uw keuze. Eikenhouten (of andere houtsoorten) bijgebouwen, poolhouses, carports, guesthouses of stallingen vormen een ideale aanvulling voor uw tuin.

kapsalon inrichting

Wanneer het tijd is om je kapsalon interieur te vernieuwen, dan is dit het uitgelezen moment om je concept eens van naderbij te bekijken. Als we onze carrière overzien dan moeten we vaststellen dat ook je kapsalon inrichting een grote rol speelt